Lufa cietā šampūna glabāšanai

Lufa ir 100% dabīga un dabai draudzīga, īpaši piemērota cieto kosmētikas produktu vai ziepju glabāšanai un žāvēšanai.
Lufa ir vīteņaugs, kas izžūstot kļūst līdzīga švammei. Tā ir plaši sastopama tropu un subtropu reģionos, izskatā līdzinās gurķim, tādēļ to mēdz saukt arī par augu sūkli vai švammes gurķi.

1.00

In stock

Apraksts

Lietošana – iesakām cietā šampūna gabaliņam starp lietošanas reizēm ļaut nožūt uz dabīgās lufas vai kokvilnas maisiņā. Ja cietais šampūns pēc lietošanas tiek kārtīgi nožāvēts uz lufas, tas mazāk tērējas. Lufa ir pārstrādājama, kad tā ir nolietojusies, to var izmest kompostā.

Izmērs: diametrs 7-8cm, biezums ~2cm.